Tractaments

Kérastase

Descobreix l’experiència de bellesa única amb Instants.
Desconnecta, cuida’t i renova’t amb tractaments personalitzats que realçaran la teva bellesa interior i exterior.

Els assessors Kérastase realitzen un diagnòstic personalitzat del teu cabell per entendre les seves necessitats i recomanar els millors tractaments i productes per aconseguir un cabell saludable i radiant.

Banyar

Els banys en els tractaments capil·lars són essencials per netejar en profunditat i preparar el cabell per rebre els beneficis del tractament, proporcionant una base saludable per al seu cuidat continuat.

Tractar

El tractament capil·lar és fonamental per aconseguir resultats òptims. A través d’una aplicació adequada, es pot assegurar que els ingredients actius arribin al cabell i proporcionin els beneficis desitjats.

TEXTURITZAR

Textualitzar ens els tractaments capil·lars és crucial per comprendre i comunicar els beneficis, instruccions d’ús i precaucions. Aquesta informació clara i concisa ajuda a obtenir els millors resultats i evitar problemes potencials.

Rituals a mida

5~10 min. Ritual Express

Descobreix el poder transformador d’un Ritual Express en només 5-10 minuts. Reserva aquest temps per cuidar el teu cabell i rejuveneix-lo amb un tractament ràpid i efectiu.

15~20 min. Ritual Intens

Viu una experiència de transformació capil·lar amb el nostre Ritual Intens de 15-20 minuts. Dona al teu cabell la intensa i la cura que es mereix per aconseguir resultats sorprenents i duradors.

35~40 min. Ritual Integral

Transforma en profunditat el teu cabell amb el nostre Ritual Integral de 35-40 minuts. Una experiència completa que aporta una alta concentració d’actius reparadors al teu cabell per aconseguir un aspecte radiant.

La nostra carta de Rituals

~20 min. Ritual Immersió nutricional

Dona-li al teu cabell l’immersió nutricional que es mereix amb el nostre Ritual Immersió. Aporta-li alta nutrició, suavitat i lluentor per aconseguir uns cabells secs i deshidratats renovats i plens de vida.

~20 min. Ritual Força

Descobreix el poder del nostre Ritual Força. Reconstrucció i aportació de matèria per als cabells dèbils. Recupera la seva resistència i lluïx-los forts, sans i plens de vitalitat.

~20 min. Ritual Protector del color

Vine i experimenta el nostre Ritual Protector del Color. Captura i magnifica la llum i el color dels teus cabells acolorits. Preserva la seva brillantor i intensitat durant més temps.

35~40 min. Ritual desinfectant

Descobreix el nostre Ritual Desinfectant. Aporta més cos i matèria als cabells amb pèrdua de densitat. Reforça les arrels i revitalitza els cabells per aconseguir un aspecte més abundant i voluminós.

~20 min. Ritual Volum

Dona vida als teus cabells prims amb el nostre Ritual Volum. Aporta cos, volum i una dosi extra de lluentor per aconseguir un aspecte més ple i brillant. Desperta la teva cabellera i llueix un volum espectacular.

~15 min. Ritual 24 Kilates

Experimenta la màgia dels olis amb el nostre Ritual Kilates. Aporta una suavitat i un brillantor excepcionals als teus cabells. Sigui quin sigui el teu tipus de cabell, aquest ritual és perfecte per a tu. Descobreix el teu brilloso d’or personal.

~15 min. Ritual Mademoiselle

Viu una experiència única amb el nostre Ritual Mademoiselle. Aporta hidratació intensa, suavitat i una lluentor resplendent als teus cabells naturals i llargs. Deixa que la teva melena sigui l’expressió de la teva bellesa més autèntica. Descobreix el poder de ser tu mateixa.

~10 min. Ritual Fusio-dose

Gaudeix de la revolució capil·lar amb el Ritual Fusio-Dose. Amb 16 possibles combinacions personalitzades, transforma el teu cabell de forma immediata i completa. Sigui quina sigui la teva necessitat, tenim la solució perfecta per a tu. Experimenta una nova dimensió de bellesa capil·lar.

~10 min. Ritual Disciplinante

Domina el teu cabell indisciplinat amb el poder del Ritual Disciplinant. Aporta control i moviment absolut al teu cabell, deixant-lo suau i llis. Dóna-li la disciplina que es mereix i gaudeix d’un cabell perfectament domat i elegant.

~10 min. Ritual Dermo-calmant

Calma el teu cuir pilós irritat amb el poder del Ritual Dermo-Calmant. Aporta alleujament i frescor immediat, reduint tibantors i vermellons. Recupera la serenitat del teu cuir pilós i gaudeix d’una sensació reconfortant i relaxada.