Pentinats de festa i núvies

Mètodes de tractament exclusius i innovadors amb protocols únics d’aparatologia i tècniques manuals.

Pentinats per festes

Treballem tot tipus de pentinats per a celebracions i festes, incloent recollits i semirecollits, sempre inspirats en les últimes tendències. Els nostres estilistes estan especialitzats en crear pentinats únics i elegants que realcin la teva bellesa natural i t’ajudin a brillar en qualsevol ocasió especial.

Ja sigui per un casament, un aniversari o una festa important, tenim les habilitats i la creativitat per crear pentinats que et facin destacar i et donin un aspecte sofisticat i impressionant. Ens assegurem de prendre en compte els teus desitjos i preferències per dissenyar un pentinat que complementi el teu estil i personalitat.

Pentinats de núvies

Cada núvia és especial per a nosaltres i sabem que per a ella és un dia molt important. Per això, la nostra manera de treballar amb elles és la següent:

Primerament, realitzem una entrevista amb la núvia per conèixer-la una mica més i saber quins són els seus gustos, així com per veure quina personalitat té. A partir d’aquí, comencem a fer proves, creant dos o tres pentinats diferents basats en el que ella ens ha demanat, amb l’objectiu de veure amb quin es troba més a gust.