Tractaments facials

Mètodes de tractament exclusius i innovadors amb protocols únics d’aparatologia i tècniques manuals.

Els tractaments facials són essencials per a una pell saludable i radiant.

Netegen, hidraten, estimulen la regeneració i combaten els signes de l’envelliment, proporcionant confiança i benestar.

3D col·lagen

La tecnologia 3D combat la flaccidesa i les arrugues de manera efectiva, donant un aspecte més ferm i llis a la pell, per a una aparença més jove i revitalitzada.

Diamond Limunous Experience

El tractament de bellesa Diamond Luminous Experience proporciona una pell resplendent, suavitat i luminositat excepcionals, gràcies a la seva formulació avançada i ingredients de qualitat.

Diamond Experience Energy

El tractament de bellesa Diamond Experience Energy revitalitza la pell, augmenta l’energia cel·lular i millora la seva lluminositat, proporcionant una aparença radiant i saludable.

Inhibitface Lift

L’inhibit permet un reompliment d’arrugues efectiu i durador, proporcionant una aparença suau i rejuvenida, sense necessitat d’intervencions invasives. Resultats notables amb un aspecte natural.

Inhibit Coll

L’inhibit coll és un tractament efectiu per a volum, arrugues i flaccidesa, donant un aspecte més jove i revitalitzat a la pell, amb resultats duradors i naturals.

La Cura

El tractament de bellesa La Cura és una experiència holística que equilibra la pell, revitalitza els sentits i fomenta el benestar interior i exterior..

Vitamina C

El tractament de bellesa amb vitamina C revitalitza la pell, estimula la producció de col·lagen i lluita contra els danys causats per radicals lliures. Resultats lluminosos i rejuvenits.

NB Ceutical

El tractament de bellesa NB Ceutical calma, repara i protegeix la pell sensible o danyada, proporcionant una hidratació intensa i una aparença saludable.

Diamond Cocoon

El tractament de bellesa Diamond Cocoon protegeix la pell de la contaminació, hidrata en profunditat i promou la renovació cel·lular, deixant-la resplendent i protegida.

Stabilizing

El tractament de bellesa Stabilizing equilibra la pell greixosa, redueix l’excés de brillantor i minimitza els problemes de pell gràcies a la seva acció reguladora.