Tractaments facials

Mètodes de tractament exclusius i innovadors amb protocols únics d’aparatologia i tècniques manuals.

Dona-li a la teva pell un caprici revitalitzant amb un tractament facial que la mimarà, hidratarà i deixarà radiant.

Regala’t una experiència de benestar i bellesa única.

Catioclean

El tractament de bellesa Catioclean: pell neta, radiant i rejuvenida. Tecnologia avançada per a una neteja profunda i una pell saludable.

Multi Purete

El tractament de bellesa Multi Purete proporciona una pell purificada, hidratada i equilibrada. Elimina impureses i revigora la pell, deixant-la fresca i radiant.

Phytoxigene

El tractament de bellesa Phytoxigene revitalitza la pell amb nutrients naturals, millora el seu aspecte i la protegeix de l’envelliment prematur. Resultats frescos i saludables.

Beaute Aromatique

El tractament de bellesa Beaute Aromatique combina aromateràpia i tecnologia avançada per a una pell radiant, hidratada i revitalitzada. Un luxe per als sentits.

Dermopeeling

El tractament de bellesa Dermopeeling elimina les cèl·lules mortes, estimula la regeneració cel·lular i deixa la pell suau, lluminosa i renovada.

Age Signes Reverse

El tractament de bellesa Age Signes Reverse redueix els signes visibles de l’envelliment, millora la fermetat de la pell i promou una aparença més juvenil.

Catiovital Jeunesse

El tractament de bellesa Catiovital Jeunesse revitalitza la pell, augmenta la hidratació i millora la seva elasticitat, donant-li un aspecte jove i lluminós.

Catiovital Lifting

El tractament de bellesa Catiovital Lifting proporciona un efecte lifting instantani, tonifica la pell i redueix les arrugues, revelant una aparença més jove i radiant.

Age Firming

El tractament de bellesa Age Firming reafirma la pell, redueix l’aparició de línies fines i arrugues, i proporciona una aparença més ferma i juvenil.

Eye Lifting

El tractament de bellesa Eye Lifting revitalitza el contorn dels ulls, redueix les ombres i arrugues, i il·lumina la mirada amb un aspecte més juvenil.