Tractaments corporals

Deixa’t envoltar d’un plaer purificador amb un tractament corporal que renovarà la teva pell, relaxarà els músculs i restaurarà la teva energia vital.

Regala’t un moment de benestar i renovació.

El teu cos és el temple de la teva força.

Amb tractaments corporals, nutreix-lo, revitalitza’l i cuida’l, perquè sigui un reflex radiant de la teva salut i benestar

Multi Slim

Multi Slim, el teu secret per a una figura desitjable. Aclara, tonifica i redueix centímetres, aconseguint una silueta més esvelta i una confiança que et farà brillar.

Cames Lleugeres

Cames Lleugeres, el camí cap a la llibertat. Allibera’t de la pesadesa, estreny les cames i recupera la sensació de lleugeresa per a caminar amb gràcia i confiança.

Tecni-Minceur

Tecni-Minceur: el poder de remodelar el teu cos. Desfés-te de la cel·lulitis, redueix volum i aconsegueix una figura esbelta amb aquest avançat tractament de bellesa.

Tecni-Fermete

Tecni-Fermete, l’elevació de la teva pell. Tensa i reafirma el teu cos, aportant una aparença més ferma, juvenil i confiant. Descobreix el secret de l’elasticitat i la bellesa duradora.

Autobronzejador

Autobronzejador, el teu camí cap a un resplendent bronzejat. Aconsegueix un color saludable i radiant sense exposar-te al sol, per una pell amb un aspecte bell i lluminós tot l’any.