Rituals de relaxació Yon Ka

Deixa’t portar pels rituals de relaxació Yon Ka, un viatge d’harmonia i benestar que renovarà la teva ment, cos i ànima

En el rebombori de la vida diària, els rituals de relaxació Yon Ka són un remei sagrat. Permet-te retrobar la calma, reequilibrar-te i connectar amb la teva essència més profunda.

Regala’t aquest temps per recarregar-te, renovar-te i brillar amb una pau interior resplendent.

Marca francesa pioners en aromatèrapia des de 1954, els tractaments de fitoaromatèrapia de Yon Ka son creats a partir dels beneficis dels olis essencials i de les plantes.

Yon Ka crea experiències imprescindibles que enforteixen l’equilibri i l’energia vital de cada individu gràcies als tractaments fitoaromàtics personalitzats.

Yon Ka aporta a la pell el que té la planta respectant el cos i l’esperit, amb la natura, el planeta i els animals.

Ritual Mahana

El tractament de bellesa Ritual Mahana: una experiència exòtica que et transporta a paradisos tropicals. Nutreix, regenera i envolta la teva pell amb aromes sensuals, proporcionant una renovació completa.

Ritual holístic

El tractament de bellesa Ritual holístic: una immersió total en el benestar integral. Equilibra, restaura i harmonitza el teu cos, ment i ànima, brindant una experiència transformadora i renovadora.

Ritual d’Oli d’Espelma

El tractament de bellesa Ritual d’Oli d’Espelma: un ritual embriagador de relaxació i hidratació profunda. Deixa que l’oli càlid i perfumat envolti la teva pell, regalant-li una suavitat exquisida.

Escapada Detox a la Provença

Aroma luxe – 60 min | Exfolicació dolça i viatge harmònic – 90 min
Un viatge de neteja i regeneració. Envoltat de paisatges idíl·lics, purifica el teu cos i alleuja la ment, experimentant una renovació profunda i refrescant

Caminada Energitzant al Bosc

Aroma luxe – 60 min | Exfoliació intensa i ritual de bambú – 60 min | Ritual de bambú – 60 min
Connecta amb la natura i recarrega la teva energia vital. Respira l’aire fresc, revitalitza el cos i allibera la ment, trobant una renovada vitalitat.

Viatge relaxant a la Polinèsia

Aroma luxe – 60 min | Exfoliació gourmet i ritual de pedres volcàniques – 60 min | Ritual de pedres volcàniques – 30 min
Submergeix-te en un oasi de serenitat i bellesa. Massatges exòtics, aromes seductores i paisatges paradisíacs et transporten a una profunda relaxació i renovació.

Delícia de Còrsega

Aroma luxe – 60 min | Exfoliació gourmet i massatge de digitapressions – 60 min | Digitapressions – 30 min
Una experiència sensorial irresistible per a la pell. Aromes mediterrànies, textures sublims i ingredients naturals es combinen per proporcionar una hidratació intensa i un encant exquisit.