Maquillatge
i pestanyes

El maquillatge és l’expressió artística del teu rostre, i les pestanyes són el marc encantador dels teus ulls.

Transforma’t, ressalta la teva bellesa i brilla amb confiança.

Maquillatge

Maquillatge de dia

El maquillatge de dia, la teva millor versió quotidiana. Destaca la teva bellesa natural amb una aparença fresca, radiant i lleugera, que ressalta la teva confiança i estil personal.

Maquillatge de festa

El maquillatge de festa, el teu moment per brillar. Transforma el teu rostre amb colors audaços, acabats glamurosos i ressalta la teva personalitat única amb un estil enlluernador.

Maquillatge de núvia

El maquillatge de núvia, realça la teva bellesa en el dia més especial. Un aspecte elegant, romàntic i durador que et farà brillar com a protagonista absoluta.

Pestanyes i celles

Lifting de pestanyes

Lifting de pestanyes, l’encant dels teus ulls en un parpelleig. Eleva i allarga les teves pestanyes, obrint la mirada i donant un aspecte impactant i seductor sense esforç.

Permanent de pestanyes

Permanent de pestanyes: l’encant durador que transforma la teva mirada. Dóna forma i eleva les pestanyes, aportant un aspecte impressionant i seductor de forma duradora.

Tint de pestanyes

Tint de pestanyes: el secret per realçar la intensitat dels teus ulls. Dona’ls un toc de color profund i durador, ressaltant la teva bellesa natural amb un aspecte sofisticat

Tint de celles

Tint de celles: dona vida a les teves celles i ressalta la teva expressió. Omple els buits, defineix i realça la forma, creant un marc perfecte per al teu rostre.