Manicura i Pedicura

Dóna-li un toc elegant i cuidat a les teves mans i peus amb una manicura i pedicura professional.

Sentiràs confiança i estil.

Manicures

Manicura semipermanent amb reforç i amb torn

La manicura semipermanent amb reforç és essencial per a unes ungles fortes i saludables, amb un acabat durador i brillant. Protegeix i embelleix les teves mans amb confiança.

Manicura russa

La manicura russa destaca per la seva precisió i detall, proporcionant ungles impecables i un aspecte sofisticat. És una tècnica avançada que realça la bellesa natural de les mans.

Manicura semipermanent sense químics Shellac de CND

La manicura semipermanent o Shellac proporciona ungles dels peus perfectament pintades i duradores. Manté les mans boniques i cuidades durant setmanes amb un acabat impecable.

Manicura complerta sense esmaltar o esmalt normal

La manicura complerta sense esmaltar o amb esmalt normal cuida les teves mans, donant-los un aspecte nítid i ben cuidat. Brinda una sensació de pulcritud i elegància en cada moviment.

Pedicures

Pedicura semipermanent amb torn

Pedicura semipermanent amb torn: cuida els teus peus amb una durabilitat excepcional. Un tractament precís i professional que et proporciona unes ungles boniques i impecables durant setmanes.

Pedicura semipermanent Shellac

Pedicura semipermanent Shellac: llueix uns peus impecables i duradors. Amb una àmplia gamma de colors brillants, gaudeix d’unes ungles resplendents i una aparença sofisticada durant setmanes.

Pedicura complerta sense esmaltar o amb esmalt normal

Pedicura complerta sense esmaltar o amb esmalt normal: cuida els teus peus amb precisió i estil. Obtingues uns peus ben cuidats i una sensació de confort i confiança en cada pas.

Tractaments de l’ungla

IBX System

El tractament que fortifica i repara les teves ungles. Aprofundeix en les capes, revitalitzant-les i donant-los resistència, per aconseguir unes ungles saludables i d’aspecte impecable.

Spa de mans

Spa de mans

Un refugi de relaxació i cura. Hidrata, exfolia i regenera la pell de les teves mans, deixant-les suaus, ben cuidades i mimades.

Spa de peus

Releaf Spa Complert

Releaf Spa Complert: una odissea de relaxació i benestar. Desconnecta, desestressa i revitalitza amb massatges terapèutics, tractaments facials i rituals de relaxació per a una renovació completa.

Releaf Peus Delicats

Releaf Peus Delicats: una atenció amorosa als teus peus. Exfolia, hidrata i relaxa les teves peus, proporcionant un alleujament instantani i una sensació de lleugeresa i benestar.

Releaf reparador per a esportistes

Releaf reparador per a esportistes: un tractament especialitzat per a cossos actius. Relaxa músculs, alleuja tensions i revitalitza, donant als esportistes una recuperació completa i un rendiment optimitzat.

Releaf 65 anys

Releaf 65 anys: un homenatge a la bellesa i experiència madura. Rejoveneix, reafirma i il·lumina la pell, celebrant la vida i l’etapa més radiant de la teva existència.

Releaf control de suor mans-peus

Releaf control de suor mans-peus: diu adéu a la sudoració excessiva. Mantén les teves mans i peus secs i confiats amb aquest tractament especialitzat i efectiu.