Make up

Dóna vida al teu estil i ressalta la teva bellesa amb una sessió de make up professional.
Transforma’t i irradia confiança amb un aspecte impecable i resplendent.

Maquillatge dia-nit

El maquillatge de dia ressalta la teva bellesa natural i t’ajuda a sentir-te segura i fresca durant el dia. El maquillatge de nit pot ser més audaç i sofisticat, afegint un toc de glamour a la teva aparença.

Maquillatge de núvia i festa

El maquillatge de núvia és essencial per a realçar la teva bellesa en un dia especial. El maquillatge de festa et permet expressar el teu estil i brillar en tota celebració.

Micropigmentació

La micropigmentació ens permet aconseguir una aparença impecable i duradora. Millora les celles, llavis i delineats per a un aspecte perfecte i de baix manteniment.

Instant pestanyes i tint

El tint de pestanyes realça la teva mirada, donant volum i profunditat sense necessitat de mascara. Aconsegueix un aspecte despert i sensual amb pestanyes ben definides i atractives.

Lifting o permanent de pestanyes

El lifting o permanent de pestanyes dona un aspecte natural i obre la mirada. Aconsegueix pestanyes llargues i definides sense l’ús de pinces o rímel.

Disseny i decoloració de celles amb Henna

El disseny i la decoloració de celles amb henna enmarca el rostre i ressalta els traços, donant una aparença definida i sofisticada. Afegeix profunditat i personalitat a la teva expressió.