Instants Botiga

L’espai on la bellesa pren forma.
Descobreix un món de productes i consells que t’inspiren a expressar la teva autèntica essència i brillar amb confiança.

A #instantsbotiga pots trobar els cosmètics més adients a la teva pell, sempre amb assessorament professional i si ho desitges et farem un diagnòstic acurat de la teva pell i tambe del cuir cabellut i cabell.

Tenim marques de luxe com @naturabisse_es, dermo-estètica de @marycohrspain, maquillatges Saigu cosmètics, maquillatges naturals per a pells exigents, Kerastase per tenir cura del cabell. Cosmètics CND per a mans i peus.

A #instantsbotiga pots degustar infusions Sans i Sans i emportar-te-les a casa. Les nostres olors preferides son de Cereria Molla 1899, a Instants botiga trobaràs els seus Mikados, Espelmes i Encens.

I la bijuteria de @fllywels, per tu i per regalar.

Cosmètica Natura Bissé

La cosmètica Natura Bissé: una fusió perfecta entre ciència i luxe. Gaudeix amb productes de qualitat que transformen la teva pell i revelen una bellesa radiant i duradora.

Cosmètica Mary Cohr

La cosmètica Mary Cohr: una experiència de bellesa natural i eficaç. Descobreix productes d’avantguarda que embelleixen i cuiden la teva pell amb ingredients botànics i tecnologia innovadora

Cosmètica CND Mans i Peus

La cosmètica CND Mans i Peus: el secret per a unes mans i peus impecables. Proporciona color, cura i protecció per a una aparença elegant i saludable que perdura.

Maquillatge Saigu

El maquillatge Saigu: la fusió perfecta entre art i bellesa. Descobreix colors vibrants, textures sedoses i una qualitat excepcional per expressar la teva creativitat i resplendir.

Infusions Sans i Sans

Infusions Sans i Sans: una fusió perfecta de bellesa i benestar. Aprofita els beneficis dels seus productes naturals per a una pell radiant, saludable i envoltada d’aromes sublims.

A càrrec de Sans & Sans té est.1993.

Mikados, espelmes i encens

Mikados, espelmes i encens: creant un ambient d’harmonia i calma. Embriaga’t amb els seus aromes exquisits, que envolten l’espai amb una sensació de relaxació i benestar inigualable.
A càrrec de Cereria Mollá 1899

Bijuteria

Bijuteria Flywels: l’encant de l’elegància a l’abast de la mà. Descobreix peces úniques i amb estil que realcen la teva personalitat i afegeixen un toc de sofisticació al teu look.
A càrrec de Flywels

Cosmètica capil·lar Kerastase

La cosmètica capil·lar Kerastase: el luxe per als teus cabells. Amb fórmules avançades i ingredients de qualitat, transforma els teus cabells en una melena radiant, saludable i sedosa.