Beauty Experience

Descobreix l’experiència de bellesa única amb Instants.
Desconnecta, cuida’t i renova’t amb tractaments personalitzats que realçaran la teva bellesa interior i exterior.

Màster Class Skincare

La Màster Class Skincare és essencial per aprendre a cuidar adequadament la pell, descobrir secrets i tècniques professionals per mantenir una pell radiant i saludable.

Màster Class Make up

La Màster Class Make up és clau per a aprendre tècniques avançades i secrets de maquillatge. Descobreix com realçar la teva bellesa i expressar la teva creativitat.

Instants Beauty Party

La Instants Beauty Party és una oportunitat per a compartir moments de diversió i bellesa amb les amistats. Gaudeix de tractaments exclusius i celebra l’empoderament i la confiança.

Instants Xerrades

Instants xerrades és una oportunitat de connexió i aprenentatge. Descobreix noves idees, inspira’t i connecta amb altres persones en aquest espai enriquidor de diàleg i creixement personal.

Diagnòstic facial, corporal i capil·lar

El diagnòstic facial, corporal i capil·lar és fonamental per comprendre les necessitats de la pell, el cos i els cabells, i proporcionar un tractament personalitzat i efectiu.

Assessorament en la venta per Skincare Expert

L’assessorament en la venda per part d’un Skincare Expert és essencial per identificar les necessitats de la pell i recomanar els millors productes i rutines per a un cuidat adequat.