Beauty Experience

Descobreix l’experiència de bellesa única amb Instants.
Desconnecta, cuida’t i renova’t amb tractaments personalitzats que realçaran la teva bellesa interior i exterior.

Màster Class Skincare

La Màster Class Skincare és essencial per aprendre a cuidar adequadament la pell, descobrir secrets i tècniques professionals per mantenir una pell radiant i saludable.

Màster Class Make up

La Màster Class Make up és clau per a aprendre tècniques avançades i secrets de maquillatge. Descobreix com realçar la teva bellesa i expressar la teva creativitat.

Instants Beauty Party

La Instants Beauty Party és una oportunitat per a compartir moments de diversió i bellesa amb els que més estimes. Aprèn com tenir cura de la pell tot divertin-te amb les teves amistats, familia o parella.

Instants Xerrades

Instants xerrades és una oportunitat de connexió i aprenentatge. Descobreix noves idees, inspira’t i connecta amb altres persones en aquest espai enriquidor de diàleg i creixement personal.

Diagnòstic facial i corporal

El diagnòstic facial i corporal  és fonamental per comprendre les necessitats de la pell, tant de la cara com del cos, i proporcionar un tractament personalitzat. A instants tenim el nostre propi mètode de diagnòstic, intantsmetode100.

És un mètode de treball i protocols exclusius d’INSTANTS.

Perquè ens importa la teva pell i el teu benestar, fem un estudi profund de la teva pell, un diagnòstic acurat on estudiem el seu comportament al llarg del anys, els teus hàbits passats i presents.

Així podem personalitzar i oferir la millor combinació de tractaments i rutines per a tu i per transformar la pell.

Assessorament en la venta per Skincare Expert

L’assessorament en la venda per part d’un Skincare Expert és essencial per identificar les necessitats de la pell i recomanar els millors productes i rutines per a un cuidat adequat.